بررسی لپتاپ IdeaPad 320S لنوو

  • توسط میلاد علی پور
  • شنبه , ۱ مهر ۱۳۹۶
  • 478 بازدید
  • 0

مدل های بسیاری برای توصیه یک لپتاپ کارآمد وجود داشته که از جمله می توان به IdeaPad 320S لنوو ، ZenBook UX305 ایسوس، اپل MacBooks و دل XPS 13 اشاره داشت.

مطلب پیشنهادی: آموزش بلاک کردن همه ی تماس ها غیراز تماس های مخاطبین در آیفون

در این میان وقتی به قیمت ۳۰۰ تا ۳۵۰ پوندی اشاره می کنیم این موضوع سخت می شود زیرا به جز کروم بوک ها نمی توان گزینه بهتری خریداری کرد.

اما به نظر می رسد لنوو با لپتاپی چون IdeaPad 320S توانسته محصولی کارآمد و مقرون به صرفه معرفی کند. IdeaPad 320S لنوو یک لپتاپ اعجاب انگیز بوده که ساختار و مشخصات مناسبی دارد.

در این مطلب قصد داریم شما را با این نوت بوک کارآمد آشنا سازیم که از مشخصات مناسبی بهره می برد:

طراحی و ساختار

IdeaPad 320S لنوو

اگر بخواهیم به یک لپتاپ ارزان قیمت اشاره کنیم، نوت بوک IdeaPad 320S لنوو با قیمت ۳۰۰ پوند یک گزینه کارآمد و مناسب است که می توان به آن اشاره کرد.

با هزینه ای بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ پوند نمی توان گزینه بهتری را پیشنهاد کرد اما IdeaPad 320S لنوو همان گزینه خاص و قابل توجه بوده که ارزشمند و مقرون به صرفه است.

طراحی مینیمالیستی و ساده باتوجه به قیمت ارزان، IdeaPad 320S لنوو را به محصولی کارآمد تبدیل کرده است که در عین سادگی مشخصات مناسبی برای آن در نظرگرفته شد.

بدنه پلاستیکی یکی از ویژگی های بارز لپتاپ های رده پایه است و IdeaPad 320S لنوو یکی از آنها محسوب می شود. اگرچه طراحی پریمیومی و لوکسی برای این مدل به کار گرفته نشد اما قیمت اقتصادی آن را قابل توجه می سازد.

IdeaPad 320S لنوو یک مدل فوق العاده بوده که اگرچه قدرتمند نیست می تواند نیاز مخاطب خود را برآورده سازد و این نیاز با هزینه کمی برآورده می شود.

مطلب پیشنهادی: بررسی ThinkPad X1 Yoga لنوو _کارآمد و انعطاف پذی

ضخامت مناسب و وزنی ۱٫۴ کیلوگرمی اگرچه کم نیست اما به عنوان یک نوت بوک ۳۰۰ پوندی ایده آل بوده و نباید آن را نامناسب و نامطلوب تلقی کرد. چنین قیمتی را نمی توان برای خرید یک لپتاپ ویندوزی در نظر گرفت.

کیفیت ساخت مستحکم در کنار طراحی ساده بسیار با یکدیگر همخوانی داشته و تجربه کاربری خوبی را برای کاربرانش به ارمغان می آورد.

اتصالات

IdeaPad 320S لنوو

IdeaPad 320S لنوو از قابلیت های ارتباطی و اتصالی مطلوبی بهره می برد. چند پورت USB در کنار یک اسلات کارت میکرو اس دی و یک پورت HDMI بسیار کارآمد است.

عمده لپتاپ های سال ۲۰۱۷ به پورت USB-C مجهز شدند و این نوت بوک با قیمت ۳۰۰ پوندی بدون چنین پورتی جای تعجبی باقی نخواهد گذاشت و باید آن را مطلوب دانست.

در زمینه پورت ویژگی های متعددی برای IdeaPad 320S در نظر گرفته نشده تا به آن پرداخت اما در سطح یک لپتاپ پایه می توان آن را محصولی قابل قبول محسوب کرد.

با بدنه پلاستیکی و برخی ویژگی های جزئی نباید انتظار داشت که لنوو انواعی از پورت ها را برای محصول رده پایه ای چون IdeaPad 320S به کار گیرد.

صفحه نمایش

IdeaPad 320S لنوو

نمایشگر در هر لپتاپی اهمیت داشته و هنگام خرید مشتریان به آن توجه بسیاری دارند. بنابراین هنگامی که نوت بوکی خریداری می شود باید به این مهم توجه شود.

مطلب پیشنهادی: نحوه راه اندازی گوگل Analytics سایت وردپرسی برای مبتدی ها- قسمت پایانی

IdeaPad 320S لنوو به صفحه نمایش ۱۴ اینچی ۷۶۸*۱۳۶۶ پیکسلی مجهز بوده که کیفیت معقولی را به نمایش می گذارد و صفحه نمایشی بوده که عمدتا در لپتاپ های رده پایه قرار می گیرد.

پنل TN صفحه نمایش موجب می شود تا تنوع عمق رنگی و وضوح بالایی را در این لپتاپ لنوو مشاهده کرد. لولای IdeaPad 320S لنوو تا ۱۸۰ درجه ای انعطاف داشته که اگرچه هیبریدی به شمار نمی رود اما زاویه ای قابل توجه است.

البته مدلی با صفحه نمایش ۱۰۸۰ پیکسلی با پنل IPS نیز توسط لنوو برای این مدل در نظر گرفته شده که قیمت آن را به ۳۵۰ پوندی افزایش می دهد. بنابراین اگر می خواهید گزینه مناسبی در لپتاپ داشته باشید IdeaPad 320S لنوو همان گزینه است.

عملکرد

IdeaPad 320S لنوو

همانطور که پیشتر گفته شد، IdeaPad 320S یک لپتاپ قدرتمند و رده بالا نیست زیرا تنها با قیمت ۳۰۰ پوند عرضه می شود و چنین هزینه ای مشخصات بزرگی را برای IdeaPad 320S لنوو به ارمغان نمی آورد.

با پردازنده Pentium 4415U اینتل، حافظه رم ۴ گیگابایتی، حافظه SSD با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایتی، سیستم عامل ویندوز ۱۰ و برخی دیگر لیست مشخصات این نوت بوک را تشکیل می دهد.

با چنین مشخصاتی می توان IdeaPad 320S لنوو را برای کاربری روزانه مورد استفاده قرار داد، بنابراین انتظار نداشته باشید که چندین نرم افزار را با یکدیگر اجرا کنید یا کارهای ویرایشگری با IdeaPad 320S داشته باشید.

چنین سخت افزاری قدرت بالایی به IdeaPad 320S نمی بخشد. البته لنوو مدلی با پردازنده Core i3 نیز عرضه می دارد که نسبت به نسخه پایه عملکرد مطلوب تری به مخاطب ارائه می دهد.

پردازنده پنتیوم یک پردازنده ای در سطح اتم بوده و بیشتر در محصولات ارزان قیمت و رده پایه به کار گرفته می شود تا هزینه تولید و در نهایت قیمت کاهش یابد.

مطلب پیشنهادی: بررسی اولیه آیفون X اپل

این نوع چیپ ها عمر باتری خوبی داشته اگرچه عملکرد بالایی نباید از آنها انتظار داشت. چنین چیپ هایی را می توان در لپتاپ هایی مشاهده کرد که برای کاربری روزانه مناسب هستند.

البته IdeaPad 320S لنوو نیز برای کاربری روزانه در نظر گرفته شده و نباید آن را گیمینگ یا مالتی مدیا به شمار آورد. با مشخصات پایین می توان IdeaPad 320S را برای انجام بازی اسکایریم به کار گرفت که گرافیک بالایی ندارد.

با گرافیک مجتمع HD 620 اینتل که بیشتر در لپتاپ های پنتیوم مشاهده می شود، به طور کلی انتظار از این نوت بوک از بین می رود. با قیمت ۳۰۰ پوندی نباید انتظار داشت IdeaPad 320S لنوو مشخصات بزرگ و قابلی داشته باشد.

اگر می خواهید حداقل در IdeaPad 320S شاهد وضوح کیفیت تصویر مطلوبی باشید با ۵۰ پوند بیشتر مدل ۱۰۸۰ پیکسلی را  خریداری کنید تا صرفه اقتصادی بیشتری داشته باشد.

البته اگر می خواهید یک لپتاپ قدرتمندی خریداری کنید بهتر است به سمت مدل های دیگری به جز IdeaPad 320S لنوو بروید تا نیاز شما برای یک نوت بوک قدرتمند را برطرف سازد.

نتیجه گیری

لپتاپ IdeaPad 320S لنوو با مشخصاتی که داشته و قیمت آن می تواند ارزشمند باشد. اگر می خواهید برای کاربری روزانه یک لپتاپ با دوام داشته باشید IdeaPad 320S لنوو را در صدر لیست قرار دهید.

این نوت بوک ارزش خرید بسیاری دارد زیرا تنها با ۳۰۰ پوند شما را صاحب لپتاپی کارآمد می کند که نسبت به یک کروم بوک قدرت عملکرد بیشتری داشته و یک مدل ارزشمندتر به شمار می رود.

مطلب پیشنهادی: چگونه در گوشی LG V30 تصویر اسکرین‌شات بگیریم؟

IdeaPad 320S رقبایی داشته که با هزینه بالاتری به فروش می رسند و در این میان باید آن را مدلی مطلوب دانست که با هزینه اقتصادی افراد را صاحب لپتاپی کارآمد و کاربری می سازد و این در حالی بوده کمتر می توان شاهد آن در بازار بود.

لنوو همیشه سعی کرده محصولات مقرون به صرفه ای را در بازار عرضه دارد و IdeaPad 320S نیز یکی از این لپتاپ ها محسوب می شود.

مشخصات کلیدی IdeaPad 320S لنوو به شرح زیر است:

  • صفحه نمایش ۱۴ اینچی ۱۰۸۰ پیکسلی IPS
  • پردازنده پنتیوم یا Core i3 اینتل
  • حافظه رم ۴ گیگابایتی
  • تراشه گرافیکی  HD 620 اینتل
  • سیستم عامل ویندوز ۱۰
  • حافظه SSD با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایتی

مزایا : طراحی ساده و کارآمد/عملکرد شگفت آور و به روز/قیمت اقتصادی

معایب: غیرمناسب برای دوستداران لپتاپ های قدرتمند/ صفحه نمایش نامطلوب

منبع

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

تازه های طراحی سایت

بهینه سازی وبسایت

دانستی های سایت