بررسی نکات سئو به هنگام انتقال سایت برای از دست ندادن بازدید ( بخش دوم )

  • توسط علی دربان
  • یکشنبه , ۵ آذر ۱۳۹۶
  • 230 بازدید
  • 0
نکات سئو به هنگام انتقال سایت برای حفظ بازدید سایت

در بخش اول این مقاله دانستیم که برای از دست ندادن رتبه سایت و بازدید ، نیاز است تا نکات سئو به هنگام انتقال سایت را شناسایی کنیم و از آنها استفاده کنیم . برخی از این نکات عبارتند از : تشخیص آنکه آیا انتقال ضروری است یا خیر ، استفاده از Sandbox ، انجام فرآیند در بازه های کم بازدید و بررسی سایت قبل از انجام فرآیند انتقال . در ادامه این مقاله قصد داریم تا سایر نکات سئو به هنگام انتقال سایت را برای شما بیان کنیم .

نکات سئو به هنگام انتقال سایت برای حفظ بازدید سایت

۵ – تجزیه و تحلیل های خودتان را مبنا قرار دهید :

یکی از نکات سئو به هنگام انتقال سایت ، ذخیره کرده تجزیه و تحلیل ها می باشد . شما باید یک نسخه کپی از تمامی داده های مربوط به سرویس Google Analytics خودتان تهیه کنید . شما به این اطلاعات احتیاج خواهید داشت و میتوانید با استفاده از آنها به سرعت تشخیص دهید که آیا سایت شما با کاهش بازدید بعد از انتقال سایت مواجه شده است یا خیر .

اگر شما با از دست دادن بازدید مواجه شدید ، میتوانید از اطلاعات Analytics مربوط به سایت جدید خروجی تهیه کنید و آن را با اطلاعات موجود از سایت قدیمی مقایسه کنید . به این طریق شما قادر خواهید بود تا بفهمید کدام یک از صفحات ، با از دست رفتن بازدید مواجه شده اند . معمولا این کاهش بازدید مربوط به چند صفحه خاص می باشد و اگر خوش شانس باشید این افت بازدید به صورت کلی در همه بخش ها رخ نخواهد داد .

همچنین بهتر است که شما صفحاتی از سایت که بیشترین بکلینک ها را دارند شناسایی کنید و با ابزارهایی مانند Ahrefs ، آن ها را بررسی کنید . بعد از اتمام انتقال ، باید توجه ویژه ای به این صفحات داشته باشید زیرا تغییر آدرس های آن ها و یا حذف آنها ، میتواند باعث از دست رفتن بکلینک های شما شود و در نتیجه منجر به افت رتبه سایت شما شود . اگر این صفحات با کاهش بازدید مواجه شوند ، مفهومش آن است که فرآیند انتقال اعتبار لینکی از سایت قدیمی به سایت جدید ، به درستی انجام نمیشود . این صفحات بیشترین مشارکت را در اعتبار سایت شما دارند پس هر گونه کوتاهی در قبال آنها میتواند روی عملکرد کلی سایت شما اثر مخربی داشته باشد .

۶ – شناسایی تمام آدرس های قدیمی و معادل آنها در سایت جدید :

یکی دیگر از نکات سئو به هنگام انتقال سایت ، بررسی آدرس های قدیمی و جدید می باشد . شما باید لیستی از تمامی آدرس های اینترنتی موجود در سایت قدیمی خود داشته باشید و آدرس های جدید آن ها را نیز لیست کنید . اینگونه میتوانید مطمئن شوید که همه آدرس های قدیمی ، در سایت جدید یک معادل دارند .

ایده آل ترین حالت ممکن برای انتقال یک سایت این خواهد بود که تمامی صفحات موجود روی سایت قدیمی ، روی سایت جدید نیز وجود داشته باشند . واضح است که حذف شدن یک صفحه از سایت میتواند باعث شود که دیگر از طریق آن صفحه نتوانید ورودی موتورهای جست و جو را به دست آورید . همچنین اگر شما در حین انجام عملیات انتقال ، صفحات زیادی را از دست دهید ، ممکن است این حس به گوگل دست دهد که سایت جدید شما با سایت قدیمی یکسان نیست و همین مورد باعث شود که رتبه های خودتان را از دست دهید .

علاوه بر موارد بالا ، بهتر است که ساختار آدرس های اینترنتی شما ، دقیقا مشابه سایت قبلی باشد مگر آنکه دلایل مستحکمی برای تغییر آنها داشته باشید . اگر شما قصد دارید آن ها را تغییر دهید ، هنگام انتقال سایت میتوانید این کار را انجام دهید و در واقع ایده آل ترین زمان برای این کار خواهد بود ولی شما باید آگاه باشید که با انجام این کار ، گوگل سایت شما را به عنوان یک سایت دیگر در نظر خواهد گرفت . اگر شما همزمان به انتقال سایت و تغییر ساختار آدرس ها بپردازید ، نمیتوانید تشخیص دهید که افت بازدید ها ناشی از انتقال است یا تغییر ساختار سایت .

یک دلیل دیگر برای اینکه ساختار آدرس های اینترنتی خود را تغییر ندهید این است که بعد از انتقال ، شما با استفاده از فایل htaccess. قادر خواهید بود تا به راحتی ، آدرس های قدیمی را به آدرس های معادل آنها در سایت جدید Redirect کنید . این کار میتواند بار روی سرور شما را نیز کاهش دهد . زیرا داشتن یک ریدیرکت برای هر آدرس باعث میشود که هر بار این آدرس ها باز میشوند ، یک درخواست به وب سرور شما زده شود . اگر یک ریدیرکت کلی برای سایت خود داشته باشید ، این فرآیند راحت تر انجام خواهد شد .

۷ – یکی از مهمترین نکات سئو به هنگام انتقال سایت ، به روز رسانی تمامی لینک های داخلی است :

به جرات میتوان گفت یکی از نکات سئو به هنگام انتقال سایت که به آن خیلی توجه نمیشود ، به روز رسانی لینک های داخلی می باشد . تمامی لینک های HTML سایت شما باید مستقیما روی سایت جدید قرار داشته باشند نه روی سایت قدیمی .

شاید این مورد کمی بدیهی باشد و فکر کنید که حتما این کار را انجام خواهید داد ولی بعد از آنکه عملیات انتقال سایت را به خوبی انجام دادید ، ممکن است وسوسه شوید که این لینک های قدیمی را بدون تغییر باقی بگذارید . شاید با خودتان بگویید که این لینک ها به هنگام باز شدن به آدرس جدید ریدیرکت میشوند و مشکلی پیش نمی آید ولی این طور نیست . شما نباید فریب ریدیرکت ها را بخورید ! حتی اگر بحث بار اضافی روی سرور را مطرح نکنیم که میتواند باعث کاهش سرعت بارگذاری سایت شما شود ، این ریدیرکت ها میتوانند باعث صدمه زدن به رتبه صفحات سایت شما شوند .

بهترین راه برای تغییر لینک های داخلی از آدرس های قدیمی به آدرس های جدید ، استفاده از عملیات ” جست و جو و جایگزین کردن ” ، روی دیتابیس سایت شما می باشد . این عملیات باید طوری اجرا شود که آدرس دامنه را بدون آنکه آدرس فولدرها عوض شود ، به روز رسانی کند . البته این در حالتی است که شما قصد داشته باشید ساختار آدرس های اینترنتی خودتان را حفظ کنید . اگر شما از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده میکنید ، افزونه هایی مخصوصا این کار وجود دارد که میتوانید از آنها بهره ببرید .

شما باید به هنگام جایگزین کردن آدرس ها بسیار دقت کنید و مطمئن شوید که تنها عبارت حاوی آدرس های قدیمی ، به روز رسانی شوند . شما باید برای تغییر نام برند و آدرس های اینترنتی از دو عملیات جایگزینی مجزا استفاده کنید و همیشه قبل از جایگزین کردن عبارت های مد نظرتان ، از پایگاه داده خود بکاپ تهیه کنید تا در صورتی که اشتباهی رخ داد ، بتوانید آنها را ریستور کنید و به حالت عادی بازگردانید .

اگر شما نیاز به سایتی با ساختار استاندارد دارید که هیچگاه نیاز به تغییر نداشته باشید ، هم اکنون با بخش طراحی سایت چیتاسافت تماس بگیرید .

این مطلب ادامه خواهد داشت . منتظر ادامه این مطلب باشید …

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

تازه های طراحی سایت

بهینه سازی وبسایت

دانستی های سایت