آموزش سرقت بهترین کلمات کلیدی رقبا در سه مرحله ! ( بخش دوم )

  • توسط علی دربان
  • شنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۶
  • 238 بازدید
  • 0
تحقیقات رقابتی برای به دست آوردن بهترین کلمات کلیدی رقبا

در بخش اول این مقاله ، ما دانستیم که پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب ، کاری زمان بر و پر هزینه است ولی راه هایی وجود دارد که از روش های سریع تر و کم هزینه تر ، این کار را انجام دهید . در صورتی که شما با کمبود منابع مالی و زمانی برای این کار مواجه هستید ، میتوانید از بهترین کلمات کلیدی رقبا استفاده کنید . آنها تلاش زیادی در این زمینه انجام داده اند و شما میتوانید خیلی راحت از نتایج به دست آمده استفاده کنید . همچنین دانستیم که تنها به دست آوردن اطلاعات کافی نمی باشد و باید با استفاده از ابزارهای آنالیز ” نرخ های تبدیل ” را ردیابی کنید . در ادامه این مقاله قصد داریم تا سایر مراحل به دست آوردن بهترین کلمات کلیدی رقبا را برای شما بیان کنیم .

تحقیقات رقابتی برای به دست آوردن بهترین کلمات کلیدی رقبا

۲ – تحقیقات رقابتی در یافتن بهترین کلمات کلیدی رقبا :

معمولا افرادی که از طریق تبلیغات اقدام به جذب بازدیدکننده میکنند ، دوست دارند تا در مورد تحقیقات رقابتی ( Competitive Research ) صحبت کنند ولی واقعا خیلی سخت است که متوجه شوید چه فاکتورهایی برای رقبای شما جواب میدهد و چه فاکتورهایی تاثیری بر روی رتبه آنها ندارد . آیا موفقیت آنها به دلیل متن تبلیغاتی آنها است ؟ آیا موفقیت آنها مربوط به سوگندنامه ها آنها یا صفحه فرود تبلیغات می باشد ؟ و یا اینکه انتخاب کلمات کلیدی مناسب و سرمایه گذاری روی آنها باعث معروف شدن آنها شده است ؟

نکته : صفحه فرود تبلیغات یا Landing Page در واقع صفحه ای می باشد که یک کاربر با کلیک بر روی تبلیغات شما ، وارد آن میشود .

درست است که تحقیقات در مورد رقبا بسیار منطقی و خوب به نظر میرسد ولی معمولا سخت است که استفاده عملی مناسبی از آن کرد و بیشتر در تئوری جواب گو خواهد بود .

تحقیقات رقابتی در زمینه کلمات کلیدی بر خلاف سایر زمینه ها ، بسیار کارآمد و مفید می باشد . اگر شما از ابزارهای تجزیه و تحلیل مناسبی استفاده کنید ، میتوانید متوجه شوید که بهترین کلمات کلیدی رقبا کدام اند و آنها روی چه کلماتی در حال سرمایه گذاری هستند . در بسیاری از موارد ، تنها کاری که شما باید انجام بدهید ، استفاده از ابزاری مانند SpyFu یا iSpionage می باشد . کافی است وارد این سایت ها شوید و آدرس اینترنتی رقیب خودتان را وارد کنید تا یک لیست کاملی از کلمات کلیدی آنها برای شما نمایش داده شود .

در مرحله بعد شما باید بررسی کنید که کدام یک از کلمات کلیدی آنها ، بیشترین ارزش را برای تجارت شما تولید میکند و بهترین کلمات کلیدی رقبا را به این شکل برای خودتان انتخاب کنید .

متاسفانه بسیاری از افرادی که از تبلیغات برای کسب بازدید استفاده میکنند ، روی کلمات کلیدی زیادی سرمایه گذاری میکنند و به این شکل در واقع تمامی سرمایه خود را دور میریزند . شما باید آن دسته از کلمات کلیدی را انتخاب کنید که به شما کمک کند که با صرف هزینه کمتر ، بازدهی و نرخ تبدیل بیشتری را به دست آورید . در بخش قبلی این مقاله بیان کردم که قبلا من حدود ۳,۰۰۰ اکانت ادوردز گوگل را بررسی کرده بودم . یک آمار فاجعه بار دیگر در بررسی آن اشتراک ها به دست آمده بود .

ما با بررسی هایی که انجام دادیم متوجه شدیم که تنها حدود ۶ درصد از کلمات کلیدی به صورت میانگین ، باعث تولید ” نرخ های تبدیل ” شده اند . مفهوم این مورد آن است که حدود ۹۴ درصد از کلمات کلیدی که تبلیغ دهندگان روی آن سرمایه گذاری میکنند ، حتی منجر به ” تبدیل ” نمی شود . برای مثال فرض کنید شما ۱۰۰ دلار را برای یک روز از تبلیغات خود در نظر گرفته اید و از این ۱۰۰ دلار تنها ۶ دلار هزینه مفید برای شما می باشد .

اگر شما فرض را بر این بگیرید که تمامی کلمات کلیدی ای که رقبای شما استفاده میکنند باعث ایجاد نرخ تبدیل میشود و از آنها در اکانت تبلیغاتی خودتان استفاده کنید ، در نهایت با نتیجه ای فاجعه بار مواجه خواهید شد . شما نیز درست مانند رقبای خودتان با حجم زیادی از سرمایه از دست رفته مواجه میشوید . شما برای اینکه نهایت استفاده را از این استراتژی ببرید ، نباید بدون تحقیق و به صورت کورکورانه تمامی کلمات کلیدی رقبا را به صورت مشابه استفاده کنید . شما باید بهترین کلمات کلیدی رقبا را پیدا کنید و فقط از آنها استفاده کنید تا از هدر رفت سرمایه جلوگیری کنید . تنها به همین صورت قادر خواهید بود تا رقبای خود را در این نبرد شکست دهید .

اگر شما نیز برای پیدا کردن بهترین کلمات کلیدی رقبای خود نیاز به مشاوره دارید تا از آنها در سئو و مباحث طراحی سایت خودتان استفاده کنید ، همین حالا با کارشناسان ما در چیتاسافت تماس بگیرید .

این مقاله ادامه خواهد داشت . منتظر ادامه این مطلب باشید …

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

تازه های طراحی سایت

بهینه سازی وبسایت

دانستی های سایت