در مقاله های قبل ، به معرفی سرویس مدیریت تگ گوگل پرداختیم و دانستیم که با استفاده از این سرویس ، میتوانیم تگ های ردیابی را بدون نیاز به یک برنامه نویس ، خودمان به تنهایی مدیریت کنیم . در این مقاله ما قصد داریم تا به شما ۵ روش استفاده بهینه از سرویس مدیریت تگ گوگل را آموزش دهیم .
اگر شما تا به حال تصمیم به استفاده از مزایای سرویس مدیریت تگ گوگل ( Google Tag Manager ) نگرفته اید ، اکنون زمان آن رسیده است که این کار را انجام دهید . در این مقاله ما به شما ۵ روش استفاده بهینه از سرویس مدیریت تگ گوگل را آموزش خواهیم داد که با استفاده از این اطلاعات ، شما میتوانید نتایج بازاریابی خود را به طرز شگفت آوری ، بهبود ببخشید .
سرویس مدیریت تگ گوگل ، انقلابی در روش های اعمال اسکریپت ها و تگ ها روی سایت ایجاد کرده است . جای تاسف است که خیلی از بازاریاب ها هنوز روی به استفاده بهینه از سرویس مدیریت تگ گوگل نیاورده اند . استفاده از سرویس GTM به صورت صحیح ، مزایای بسیار زیادی را در بر خواهد داشت .
در زیر ما به معرفی روش های استفاده بهینه از سرویس مدیریت تگ گوگل میپردازیم . این روش ها به شما کمک خواهند کرد که کارهای مربوط به تجزیه و تحلیل ، نتایج سئو و برنامه های بازاریابی خود را به صورت کارآمدتری انجام دهید .
۱ – با استفاده بهینه از سرویس مدیریت تگ گوگل ، میتوانید آمار بازدید وب سایت خودتان را دقیق تر و با جزئیات بیشتری به دست آورید .
معمولا بازاریاب ها احتیاج دارند که انواع مختلف بازدید را در داشبورد سرویس Google Analytics شناسایی کنند و نتایج مربوط به این بازدید های مختلف را به صورت سوا از هم بررسی کنند . برای مثال بسیاری از شرکت ها میخواهند که بازدید های اسپم ، بازدیدهای داخلی از سمت کارمندان شرکت و یا بازدید های مربوط به شرکای خودشان را حذف کنند و در آمار قرار ندهند . معمولا آن ها این کار را با استفاده از فیلترهای جداسازی موجود در سرویس آنالیز گوگل انجام میدهند .
سرویس آنالیز گوگل محدودیت هایی را در این زمینه قرار داده است . برای مثال حداکثر فیلترهای قابل استفاده در این زمینه ۱۰۰ عدد می باشد . اگر شما مقادیر زیادی از آی پی های داخلی را در اختیار دارید که مایل هستید آن ها را از آمارها حذف کنید ، من به شما توصیه میکنم تا از سرویس مدیریت تگ گوگل استفاده کنید و محرک های بلاک کننده را برای آنها ایجاد کنید . در مقاله ای که سرویس GTM را معرفی کردیم ، آموزش دادیم که چگونه میتوانید محرک ها و متغییر ها را بسازید . اگر برای این کار نیاز به اطلاعات بیشتری دارید ، میتوانید دانش نامه گوگل را نیز بررسی کنید .
لطفا توجه داشته باشید که اگر از محرک های مسدود کننده استفاده کنید ، این نوع بازدید ها از تمامی نتایج گزارش های سرویس Google Analytics حذف خواهد شد . حتی آن دسته از بازدیدهایی که هیچ فیلتری برای آنها تعیین نکرده اید هم ، قادر به استفاده از این آمار نخواهند بود .
۲ – داده ها را به صورت سازمان دهی شده ، اعمال کنید .
داده های سازمان دهی شده یکی از بهترین روش های افزایش بازدید طبیعی سایت هستند ولی گاهی اوقات ، اعمال این داده ها برای بازاریاب ها بسیار سخت خواهد شد . مخصوصا اگر شما احتیاج داشته باشید که به منابع فنی نیز متکی باشید . استفاده بهینه از سرویس مدیریت تگ گوگل ، میتواند به افرادی که در برنامه نویسی سر رشته ندارند ، کمک کند تا داده های هر یک از صفحات سایت خودشان را سازمان دهی کنند .
در مقالات آینده سایت به شما خواهیم آموخت که چگونه با استفاده از سرویس مدیریت تگ گوگل ، بتوانید به سایت خود ساختار مناسبی را ارائه کنید ( Schema Markup ) .
استفاده از یک تیم طراحی مناسب به هنگام ایجاد یک وب سایت میتواند به شما کمک کند تا در زمینه ساختار داده های خود ، در آینده به مشکل برخورد نکنید . اگر شما نیز به دنبال یک طراحی بی نقص برای سایت خود هستید ، همین حالا با چیتاسافت تماس بگیرید .
۳ – با استفاده بهینه از سرویس مدیریت تگ گوگل ، مطمئن شوید که گوگل سایت شما را دقیق فهرست میکند .
با استفاده از سرویس Google Tag Manager ، ما میتوانیم متغییرهای موجود در آدرس های اینترنتی خود را حذف کنیم . این پارامترهای اضافی ممکن است به دلایل مختلفی اضافه شده باشند و بسیار برای سئو مضر می باشند . علت این مضر بودن آن است که باعث میشوند یک مطلب ، با آدرس های مختلفی فهرست شود و در واقع ایجاد محتوای تکراری می کنند .
ما میتوانیم با استفاده از سرویس GTM ، یک تگ HTML را به همراه یک کد جاوا اسکریپت ، وارد سورس کدهای سایت خودمان کنیم و به این وسیله ، پارامترهای مربوط به تگ های Canonical را در قسمت <head> صفحات وب سایت خود ، تعریف کنید . با این کار ما میتوانیم مطمئن شویم که تنها آدرس پیشفرض و معیار یک مطلب ، درون گوگل فهرست خواهد شد و موضوع محتوای تکراری نیز ، اتفاق نخواهد افتاد .
همچنین شما میتوانید از این منطق استفاده کنید و تگ های جایگزین را برای نسخه های موبایلی خود به کار ببرید . البته تنها زمانی میتوانید این کار را انجام دهید که سایت شما دارای یک زیر دامنه برای نسخه موبایلی اش باشد ( مثلا آدرس m.site.com ) .
۴ – پارامترهای اتوماتیک سازی بازاریابی را به دست آورید و از آنها استفاده کنید .
بسیاری از شرکت ها از نرم افزارهای اتوماسیون بازاریابی برای به دست آوردن اطلاعات مورد نیازشان استفاده میکنند . با استفاده از این ابزارها میتوان عملکرد کاربران را در ” قیف تبدیل ” به خوبی بررسی کرد . با استفاده بهینه از سرویس مدیریت تگ گوگل ، شما میتوانید به راحتی این پارامترهای ردیابی را اعمال کنید و حتی اطلاعات به دست آمده را به سرویس هایی مانند سرویس Google Analytics نیز انتقال دهید .
با استفاده از متغییرهای موجود در سیستم GTM ، شما میتوانید شماره آیدی های اطلاعات این سرویس را مستقیما بر سرویس آنالیز گوگل منتقل کنید .
۵ – با استفاده بهینه از سیستم مدیریت تگ گوگل ، نحوه ارتباط کاربران با وب سایت خود را متوجه شوید .
با استفاده از سرویس گوگل تگ منیجر ، شما میتوانید به راحتی رفتار کاربران خود را ، روی سایت بررسی کنید . همچنین میتوانید متوجه شوید که کدام یک از بخش های وب سایت شما ، با اقبال بیشتری مواجه میشود . درک ارتباط کاربران با محتوای ویدئویی یا متنی سایت شما ، میتواند باعث شود که در آینده محتوای با کیفیت تری را برای کاربران خود انتشار دهید .
با استفاده از قابلیت Auto Event ( رویداد های اتوماتیک ) که در سرویس Google Analytics وجود دارد ، شما میتوانید حتی دانلود ها و پر کردن فرم ها روی سایت خودتان را نیز ، آمارگیری کنید . این اطلاعات برای بازاریاب ها ضروری می باشد زیرا به آنها نشان میدهد که چگونه میتوانند ” نرخ تبدیل ” را بهبود ببخشند .
با استفاده از سرویس Google Tag Manager ، سرنوشت خودتان را در دست بگیرید .
آیا شما در شرکت خود با کمبود منابع در زمینه سئوی فنی سایت مواجه هستید ؟ آیا شما همواره مجبور هستید که برای کوچکترین تغییری ، دست به دامان برنامه نویس ها شوید تا بتوانید نتایج بازاریابی خود را بهتر کنید ؟
با استفاده بهینه از سرویس مدیریت تگ گوگل ، سرنوشت خودتان را در دست بگیرید و به عنوان یک بازاریاب دیجیتال آزاد ، فعالیت کنید .