مفهوم واقعیت افزوده در حال حاضر برای چند سال است که وجود دارد با وجود این یک واقعیت است که بسیاری از کاربران دستگاه های تلفن همراه تصور می کنند که این یک پدیده جدید است. فن آوری های جدید مانند عینک واقعیت افزوده گوگل که اولین پردازنده چشمی است هنوز در مرحله آزمایش قرار دارند. این باعث می شود کاربران دستگاه های تلفن همراه باور کنند که واقعیت افزوده در یک افق جدید قرار دارد.
با اینکه Google Glass هنوز رسما منتشر نشده است، صدها برنامه واقعیت افزوده وجود دارد که می توانید برای گوشی های هوشمند خود دریافت کنید. این برنامه ها را می توان در برنامه های روزمره و حتی بیشتر برای اهداف آموزشی استفاده کرد. برنامه های واقعیت افزوده تغییر در نحوه ارائه محتوای آموزشی است که به بهبود یادگیری کلاس درس از طریق تعامل کمک می کند. بیایید نگاهی به ۵ برنامه واقعیت افزوده برای آموزش بیاندازیم که می توانید آن را امتحان کنید.
۱ – Google Sky Map
این یک برنامه واقعیت افزوده است که باعث می شود یادگیری در مورد نجوم جالب و سرگرم کننده باشد. به جای نگاه کردن به توصیف صور فلکی در یک کتاب و سپس تلاش برای شناسایی آنها در آسمان، می توانید از Google Sky Map برای تشخیص ستاره ها و صور فلکی با استفاده از دوربین گوشی هوشمند خود بهره ببرید.
به سادگی گوشی خود را به سمت آسمان نگه دارید تا شناسایی خودکار ستاره ها و صورت ها را بررسی کنید. بدون در نظر گرفتن زاویه ای که گوشی را در آن جهت گرفته باشید، Google Sky Map به طور خودکار عناصری را که در لنز دوربین شما ظاهر می شود را شناسایی می کند. اگر آنچه که در آسمان هست ، یک سیاره، یک ستاره یا یک ماهواره باشد اغلب اوقات حدس زده نمی شود.
Google Sky Map یک برنامه واقعیت افزوده رایگان است و با آندروید ۱٫۶ و بالاتر کار می کند.
۲ – FETCH! Lunch Rush
این برنامه که به تازگی توسط PBS KIDS منتشر شده یک برنامه واقعیت افزوده است تا مهارت های ریاضی را به دانش آموزان ابتدایی تدریس کند. این برنامه به صورت سه بعدی طراحی شده در این برنامه از دوربین گوشی هوشمند خود برای قرار دادن گرافیک بر روی محیط های واقعی استفاده می کنید. برنامه سپس دانش آموزان ابتدایی را برای جمع و تفریق با استفاده از سناریوهای دنیای واقعی که برای تجسم در هنگام حل مسائل ریاضی استفاده می شود، آموزش می دهد.
FETCH! Lunch Rush برای استفاده با آی فون، آی پد لمسی و اپل طراحی شده است و به صورت رایگان در فروشگاه اپل در دسترس است. این اولین برنامه واقعیت افزوده منتشر شده توسط PBS است.
۳ – GeoGoggle
GeoGoggle برای به دست آوردن مهارت های جغرافیایی و قضاوت در مورد فاصله ها، یک برنامه کمکی خیلی عالی است. با استفاده از GeoGoggle در محیط اطراف واقعی، دانش آموزان می توانند اندازه گیری جغرافیایی مانند طول و عرض جغرافیایی را یاد بگیرند.
این برنامه همچنین به شما اجازه می دهد ارتفاع و فاصله بین دو نقطه را با استفاده از یک قطب نمای سه بعدی محاسبه کنید. مانند دیگر برنامه های واقعیت افزوده، این برنامه از گرافیک پوشش داده شده با محیط اطراف دنیای خود استفاده می کند تا به شما کمک کند که مبانی جغرافیایی را بیاموزید.
GeoGoggle یک برنامه رایگان است و برای آندروید ۲٫۱ و بالاتر طراحی شده است.
۴ – ZooBurst
این یک برنامه واقعیت افزوده برای کمک به دانش آموزان سطح ابتدایی از طریق تصاویر بصری است. با استفاده از این برنامه، دانش آموزان به تعامل و تبدیل بخشی از یک داستان می پردازند.ZooBurst شما را قادر می سازد تا با ساخت داستان با شخصیت های ۳ بعدی، در ایجاد داستان دیجیتالی شرکت کنید.
داستان های دیجیتالی را می توان با استفاده از یک کتابخانه از هزاران عکس سفارشی کرد و کاربران می توانند انیمیشن های ادوبی فلش، روایت ها و دوبله های گفتاری را به داستان اضافه کنند. هنگامی که کتاب تکمیل می شود، دانش آموزان می توانند بخشی از داستان را از طریق وب کم تبدیل کنند. آنها همچنین می توانند با کلیک بر روی شخصیت های داستان در مورد آنها بیشتر بدانند.
کتاب داستان دیجیتالی که توسط ZooBurst ایجاد شده است می تواند چرخش داده شود که شما را قادر می سازد تا از هر زاویه ای آن را مشاهده کنید. ZooBurst همچنین می تواند به دانش آموزان در ایجاد سخنرانی ها و برقراری ایده های پیچیده، کمک کند.
۵ – Acrossair
Acrossair یک مرورگر است که می تواند در محدوده دنیای واقعی و در کلاس درس برای یادگیری و بحث استفاده شود. مرورگر می تواند برنامه هایی را اجرا کند که مرزهای استفاده از واقعیت افزوده را رد کرده باشند. شما می توانید مکان هایی در نزدیکی خودتان پیدا کرده و مکان های خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید. دانش آموزان همچنین می توانند پروژه های کلاس درس تعاملی ایجاد کنند و در دیوارهای عکس های تعاملی و چند رسانه ای در یک موضوع کلاس درس شرکت کنند.
یکی دیگر از ویژگی های سرگرم کننده در سراسر جهان این است که شما را قادر می سازد تا در بحث های کلاس درس از طریق Twitter AR شرکت کنید. پس از ارسال صدای خود، می توانید از طریق توییتر با کسانی که در نزدیکی شما هستند از طریق تکنولوژی Geotagging ارتباط برقرار کنید. تصور کنید که گوشی خود را نگه دارید و صفحه توییتر افراد اطرافتان را مشاهده کنید.
نتیجه
اینها تنها چند برنامه جدید واقعیت افزوده برای آموزش هستند که می توانند روش یادگیری را در کلاس خود تغییر دهند. واقعیت افزوده یک روند است که ارزش دارد به عنوان برنامه های جدید و فن آوری های توسعه یافته برای یادگیری نوآورانه، جالب و سرگرم کننده بکار رود.
منبع: hongkiat