۱۰ نکته حیاتی سئو و طراحی سایت که برای راه اندازی استارت آپ باید بدانید ( بخش دوم )

  • توسط ذاکری
  • چهارشنبه , ۱۲ مهر ۱۳۹۶
  • 578 بازدید
  • 1

در بخش اول مطلب ۱۰ نکته حیاتی سئو و طراحی سایت که برای راه اندازی استارت آپ باید بدانید که خدمتتان تقدیم شد ۵ مورد از نکات اصلی در مورد سئو و طراحی سایت را تقدیمتان کردیم و در این مطلب قصد داریم ۵ نکته بعدی را نیز مطرح کنیم تا بیش از پیش بتوانیم کمکی برای استارت آپ ها و کسب و کارهای نوپا انجام بدهیم. قبل از بیان ۵ نکته اصلی باید عرض کنیم که می توانید هر مشاوره ای پیرامون راه اندازی استارت آپ ها را می توانید از متخصصین چیتاسافت دریافت کنید.

۵ نکته قبلی را به طور خلاصه مرور می کنیم و سپس به ۵ مورد آخر می رسیم که به طور مفصل در مورد آن بحث می کنیم. ابتدا از کلمات کلیدی در مورد استارت آپ ها گفتیم و بیان شد که باید برای استارت آپ خود کلمه کلیدی مناسبی انتخاب کنید و از انتخاب های هیجانی پرهیز کنید.

شاید مهم ترین بخشی که در این زمینه مطرح شد همین پاراگراف باشد : نکته ای که در انتخاب کلمات کلیدی باید توجه کنید این است که شما اگر مثلا در حیطه فعالیت دیجی کالا و بامیلو و… فعالیت می کنید طبیعتا با رقیبانی روبرو هستید که غول های عجیب و غریبی هستند انتخاب کلمات کلیدی هدف این سایتها اشتباه استراتژیکی می باشد که شما انجام میدهید و در ۹۹ درصد مواقع محکوم به شکست خواهید بود. در انتخاب کلمات کلیدی باید سعی کنید مسائل جزئی تر را انتخاب کنید تا بتوانید از جزئیاتی که بامیلو و دیجی کالا و…. غافل مانده اند مشتری پیدا کرده و کم کم حوزه فعالیت خود را بزرگتر کنید.

نکته دومی که مطرح شد بحث مناسب سازی سایت برای موبایل بود که باید سایت یک استارت آپ در همه دستگاهها مناسب بارگزاری شود و کاربر نباید از سایت کسب و کار فرار کند. سومین نکته در این زمینه سادگی در ارائه کاربری سایت به کاربران می باشد. یعنی سایتتان باید برای کاربر هدف ، ساده سازی شده باشد. چهارمین نکته این بود که باید برای سئو و بهینه سازی سایت خود استراتژی حرفه ای داشته باشید و طبق اصول مختص خودتان حرکت کنید. و آخرین موردی که در بخش اول به آن اشاره شد آن بود که از پتانسیل بی نظیر اینفوگرافیگ ها استفاده کنید.

در ادامه به ۵ نکته دوم از این مقاله می پردازیم که می توانید در بخش نظرات هر گونه سوالی را مطرح کنید تا ابهامات شما را برطرف کنیم.

نکته ششم : اولویت بندی کنید تا شکست نخورید !

بکی از اشتباهات بزرگ مدیرات استارت آپ ها ، عدم اولویت بندی درست برای کسب و کار خودشان است. آنها نمی توانند اولویت بندی خوبی برای سرمایه و هزینه های خود انجام دهند. شما ابتدا باید اولویت بندی کنید که در کسب و کار خود چه نیازهایی دارید و چه مواردی را باید درست کنید تا بتوانید به پیشرفت برسید. گهگاه دیده می شود یک مدیر کسب و کار بدون دانش کافی هر کاری که به وی محول می شود را انجام میدهد و وقتی کسب و کارش شکست میخورد ، در بررسی علل شکست به این نکته می رسیم که وی به جای اولویت بندی برای کارها و تقسیم منابع درست ، همه وقت و سرمایه و منابع را صرف مواردی کرده است که در اولویت های آخر بوده اند.

در برنامه ریزی و مدیریت راه اندازی استارت آپ خود توجه داشته باشید که باید شما زمان بگذارید و تعیین کنید که چه کارهایی در پیشرفت شما تاثیر بیشتری دارند و آنها باید در سبد هزینه های شما نقش بیشتری داشته باشند و حتی اگر در حال حاضر استارت آپ دارید می توانید با یک زمان گذاری و نوشتن این اولویت ها و هزینه ها به این نکته برسید که در حال حاضر هزینه هایی را انجام میدهید که تاثیر چندانی در پیشرفت کارتان ندارد و سرمایه بخش های تاثیر گذار در کارتان ، بسیار کم است و گاها شاید متاسفانه سرمایه خاصی ندارند و صرفا به دلیل اثر بالقوه شان در حال اثر گذاری هستند.

راه اندازی استارت آپ

نکته هفتم : شبکه های اجتماعی بهترین بستر برای پیشرفت شما هستند اما ….

یکی از ابزارهای بسیار مهم برای بازاریابی و سئوی سایتهای مربوط به استارت آپ ها ، شبکه های اجتماعی هستند که شما به عنوان مدیر استارت آپ برای راه اندازی استارت آپ خود باید تشخیص دهید که برای کسب و کارتان نیاز به کدام یک از شبکه های اجتماعی موجود  دارید و باید سرمایه تبلیغات و بازاریابی تان را در کدام یک از آنها صرف کنید.

بعضی از مدیران استارت آپ ها صرفا به دلیل علاقه شان به یک شبکه اجتماعی خاص تمام سرمایه شان را صرف آن می کنند در حالیکه اصلا ارتباطی بین آن شبکه اجتماعی و کسب و کارشان وجود ندارد یا بازدهی آن شبکه اجتماعی در برابر یک شبکه اجتماعی دیگر که مناسب ترین گزینه برای آن استارت آپ می باشد بسیار اندک می باشد.

شما قرار نیست در همه شبکه های اجتماعی حضور فعال داشته باشید بلکه باید در یک سری از شبکه های اجتماعی حضور فعال و فوق فعال داشته باشید و در دیگر شبکه های اجتماعی صرفا برای خالی نبودن عریضه فعال باشید و بودجه زیادی برای آنها تخصیص ندهید. از طرف دیگر شاید بگویید همه شبکه های اجتماعی برای ما مناسب است ولی سوال اینجاست آیا شما می توانید در همه شبکه های اجتماعی حضور فعال و یکسان داشته باشید؟ می توانید هزینه و زمان مناسب را اختصاص دهید؟ اگر اینطور است که بسیار عالی ولی گمان نمی کنیم در ایران استارت آپ به معنای واقعی کلمه از همچین سرمایه ای برای بازاریابی و تبلیغات برخوردار باشد.

نکته هشتم : لینک سازی داخلی و خارجی را فراموش نکنید

این جمله را به معنای لینک سازی های عجیب و غریب و بی حساب و کتاب تفسیر نکنید. لینک سازی داخلی که در ساده ترین حالت همان لینک هایی است که درون متن های سایتتان به دیگر مطالب سایت می دهید و کاربر را بین صفحات سایتتان جابجا می کنید.همین اتفاق برای ربات های گوگل می افتاد و این اتفاق ، اتفاق بسیار خوبی برای بحث سئوی سایت شما می باشد که می تواند تاثیر بسیار خوبی برای رتبه گرفتن استارت آپ شما در گوگل باشد.

لینک سازی خارجی نیز لینک گرفتن اصولی و طبیعی از شبکه های اجتماعی و دیگر سایتهای مشابه با مطالب خوب و غیر کپی است که می تواند سایت شما را به عنوان یک سایت مفید در زمینه کاری خودتان معرفی نماید.

از ابزارهای موجود در این زمینه بهره ببرید. متاسفانه بعضی از مدیران و وب مستر در استفاده از ابزارها یک غرور عجیبی دارند و استفاده از آنها را دلیل شعیف بودنشان می پندارند ولی اینطور نیست و اتفاقا استفاده از ابزارها نشان دهنده حرفه ای گری شماست.

نکته نهم : کاربر را در سایتتان غل و زنجیر کنید !

تیتر عجیبی است ، مگر می شود و می توان کاربر را در سایت زندانی کرد ؟ حرفه ای ها متوجه منظورمان شده اند ولی برای اینکه دوستان تازه کار در زمینه استارت آپ ها نیز دچار ابهام نشوند می گوییم که قصد ما این است که ؛

کاربری که از طریق موتورهای جستجو گر وارد سایت شما می شوند حکم طلا را دارند. اگر بتوانید آنها را در سایت نگه دارید و حداقل ۳ مطلب از سایتتان توسط وی خوانده شود شما یک امتیاز مثبت بزرگ از گوگل دریافت می کنید و می توانید از این طلا ، سودهای زیادی بکنید. توجه کنید که کاربری که مستقیما وارد سایت شما شده نیز بسیار مفید است و می تواند در بهبود رتبه سایت شما موثر باشند ولی در مورد اول این موضوع بیشتر مورد توجه قرار میگیرد.

سعی کنید مطالبی بنویسید که کاربر را مشتاق کند مطالب دیگری از سایت شما را بخوانند. به طور مثال اگر در فکر راه اندازی استارت آپ بیمه هستید ، در وبلاگتان مطبی در مورد بیمه عمر بنویسید. سپس در اواخر مطلب یا اواسط اسمی از کلمه بیمه پزشکی بیاورید یا بیمه درمان تکمیلی را مطرح کنید و سپس مطالب مربتط با آن را لینک دهید تا کاربر برای خواندن آنها وارد دیگر صفحات وبلاگتان شود. در صفحه بیمه درمان تکمیلی می توانید از محصولات دیگر مثل بیمه حوادث و ….نام ببرید و مطالب دیگر را بیان کنید که کاربر را مشتاق خواندن آنها بکند. پس سعی کنید مطالبی بنویسید که یا حداقل ادامه دار باشند تا کاربر برای خواندن ادامه مطلب به وبلاگ یا سایت شما مراجعه کنند یا اینکه مطالب به هم پیوسته باشد و کاربر برای بیشتر دانستن مجبور به ماندن در سایت شما باشد.

نکته دهم : نتابج را طبق اعداد تجزیه و تحلیل کنید ، پیشرفت و پسرفت ها را محاسبه کنید

یک نکته اساسی در راه اندازی استارت آپ ها این است که از ابتدا باید بدانید که کسب و کار شما نیاز به مدیریت دارد و این مدیریت وقتی می تواند موثر باشد که اعداد و تجزیه و تحلیل ها در اختیار شما باشد. شما می توانید با ابزارهای مانیتورینگ و اعداد و ارقام بدانید که آیا مسیری که آمده اید درست است و می توانید به راه خود ادامه دهید یا نیاز به تغییر استراتژی دارید و باید در مسیر خود تجدید نظر کنید. ابزارهایی ماند گوگل آنالیتیکس می تواند گزینه بسیار خوبی برای استارت آپ ها باشد تا بدانند که راهی که طی شده راه مناسبی بوده و آیا در مسیر پیشرفت هستند یا خیر و این اتفاق باعث راهنمایی بسیار خوبی برای مدیران استارت آپ می شود.

به هر حال ما در چیتاسافت آمادگی داریم با مشاوره کاملا رایگان در زمینه راه اندازی استارت آپ و طراحی سایت ، به شما کمک کند تا بتوانید استارت آپ خود را راه اندازی کنید و کسب و کار خود را استارت بزنید.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
قبلی «
بعدی »

1 نظر در حال حاضر

  1. آیا قابلیت جدیدی اضافه شده

دیدگاهتان را بنویسید

تازه های طراحی سایت

بهینه سازی وبسایت

دانستی های سایت