بعد از طراحی سایت فروشگاهی چگونه فروش را بهبود بدهیم؟

  • توسط ذاکری
  • شنبه , ۶ آبان ۱۳۹۶
  • 235 بازدید
  • 0
طراحی سایت فروشگاهی

بسیاری از افراد پس از اینکه مقالات متفاوتی پیرامون راه اندازی و طراحی سایت فروشگاهی میخوانند به فکر راه اندازی فروشگاه اینترنتی می افتند ولی نمی دانند که چگونه پس از اتمام کار طراحی سایت ، باید به جلب و جذب مشتری بپردازند و اغلب در همان مرجله اول درجا میزنند و بسیاری از آنها دچار تعطیلی می شوند و این سرانجام تلخ نصیب آنها می شود.

البته این اتفاق در وب ایران ، قابل تقدیر می باشد که کسب و کارهای اینترنتی در حال گسترش می باشد و فروشگاههای نوپا در موضوعات مختلف که اغلب تخصصی می باشند در حال راه اندازی می باشند و اگر به طرز صحیح این اتفاقات خوب مدیریت نشوند می توانند اثرات سوئی داشته باشند و نگاه بسیاری از جوانان را به بحث طراحی سایت فروشگاهی و راه اندازی فروشگاههای اینترنتی بدبین کنند.

در ادامه به موضوعاتی می پردازیم که به مدیران سایت های فروشگاهی کمک می کند تا با عمل کردن به آنها کسب و کار اینترنتی خود را رونق دهند.

۱- به طراحی سایت خود اهمیت دهید. سعی کنی با یک سرمایه گذاری مناسب ، یک قالب خوب برای سایت خود انتخاب و طراحی کنید و قالب خود را برای سلیقه ایرانی مناسب سازی کنید. قالب مهم ترین چیزی است که در نگاه اول باعث می شود مشتری در سایت بماند. اگر بتوانید با یک قالب خوب مشتری را در سایت نگه دارید می توانید سود خوبی از حضور او در سایت کسب کنید.

توجه کنید که قالب سایتتان باید برای موبایل نیز مناسب سازی شده باشد و مشتری با هر دستگاهی که وارد سایت شما می شود بتواند بهترین حالت ممکن از سایت شما را ببیند و به راحتی خرید خود را انجام دهد. سایت شما باید به ساده ترین حالت ممکن خرید را برای کاربر سهل و اسان کند تا فروش شما به راحتی انجام شود.

۲- سایت شما قرار نیست جای دیجی کالا را بگیرد. قرار نیست بامیلوی دوم شود یا قرار نیست مثل هزاران سایت دیگر شود. سایت شما قرار است یک سایت فروشگاه اینترنتی متفاوت در وب ایران باشد. سعی کنید رویاپردازی کنید ولی برای برنامه بلند مدتان نه برای برنامه کوتاه مدت. برنامه بلند مدت یعنی برای ده سال آینده و برنامه کوتاه مدت یعنی برنامه ای برای حداقل دو سال تا ۵ سال . سعی کنید برای خود برنامه ریزی داشته باشید و طبق برنامه پیش بروید. یکی از نکات مهم در این زمینه انتخاب کلمات کلیدی مناسب برای سایت می باشد.

مثلا انتخاب کلمه کلیدی فروشگاه اینترنتی قطعا برای سایت نوپا در رقابت با سایتهای بزرگی مثل دیجی گالا و بامیلو و…. انتخاب بدی است. شما نمی توانید با سرمایه ای که قطعا به اندازه سرمایه سایتهای بزرگ نیست با آنها مبارزه کنید. شما باید با یک انتخاب هوشمندانه یک کلمه کلیدی مناسب و راحت انتخاب کنید تا کم کم بتوانید پیشرفت کنید و جای خود را در میان وب ایران باز کنید.

مثلا می توانید در زمینه فروش فلش مموری یا فروش کیسه خواب و … فعالیت کنید. در کلمات جزئی می توانید سایت خود را بالا بیاورید و کم کم گستره بازار خود را افزایش دهید. شما باید توجه کنید که سایتهای بزرگ درست است که برای بحث سئو فعالیت زیادی دارند ولی قطعا در موارد جزئی ورود نمی کنند و شما می توانید با خیال راحت در مسائل جزئی صفحات اول گوگل را تصاحب کنید و با فروشی که انجام می دهید سرمایه جمع کرده و برای موفقیت های بزرگ هزینه کنید.

۳- یکی از اشتباهات بزرگ مدیران سایتهای فروشگاهی این است که فکر می کنند سایت فروشگاهی نیازی به محتوا ندارد. این اشتباه بزرگی است که قطعا در زمینه سئو به اثر این موضوع خواهید رسید. سایت فروشگاهی به دلیل ایستایی که در ذات خود دارد نیاز به پویایی دارد که بتوانید سایت را برای گوگل بروز نشان دهید. مثلا در دیجی کالا نگاه کنید که برای خود مجله ایجاد کرده و یکی از مراجع مهم در زمینه اخبار و مقالات در زمینه آی تی شده است. شما باید هر روز مطالب و محتوای مناسب سایت خود ایجاد کنید. باید در زمینه کاری خود محتوای خوب ویدئویی یا تصویری یا متنی ایجاد کنید که از همین طریق اتفاقا می توانید حتی فروش خود را نیز افزایش دهید.

مثلا اگر فروشگاهی در زمینه فروش وسایل ورزشی دارید ، قطعا منتشر کردن مطالب در حوزه ورزشی می تواند مخاطبانی را به این دلیل به سایت شما بکشاند و بعد از اینکه این مخاطبان وارد سایت شما شدند می توانید با تبلیغاتی که برای محصولاتتان می کنید فروش نیز داشته باشید. همچنین برای افرادی که برای خرید وارد سایت شما می شوند جذاب است که از کسی وسیله ای را بخرند که آگاه به علوم ورزشی است و مطالبی را به آنها ارائه میدهد که آگاهی آنها را نیز به مسائل ورزشی بیشتر می کند.

۴- برای محتوایی که تولید می کنید استراتژی تعیین کنید. یعنی هر مجتوایی هر محصولی به شما و فروش شما و موفقیت شما کمک نمی کند. بلکه باید به گونه ای عمل کنید که کاربران بدانند که شما چه سلیقه و مدیریتی دارید و حتی سلیقه کاربران را نیز تغییر دهید. شما باید بدانید که محتوایی که تولید می کنید یک خط راهی داشته باشد که منجر به فروش شود. طراحی سایت فروشگاهی

۵- از شبکه های اجتماعی استفاده کنید. شما یک فروشگاه اینترنتی دارید که محصولات مختلفی را ارائه می کنید . باید از هر طریقی که به مشتری وصلتان می کند استفاده کنید. شبکه های اجتماعی بهترین راه اتصال شما به مشتری می باشد. شما در شبکه های اجتماعی می توانید کاربرانی علاقه مند به محصولاتی که می فروشید پیدا کنید و از طریق همین شبکه های اجتماعی ، آنها را به سمت سایتتان سوق دهید و فروش را تکمیل کنید و از این شبکه های اجتماعی کسب درآمد کنید. طراحی سایت فروشگاهی

اگر بخواهیم یک جمع بندی کنیم باید بگوییم که طراحی سایت فروشگاهی اول کار است و شما باید تلاشتان و فکر و ذوق و سلیقه تان را برای بهبود کار تان به کار ببندید. اگر مشاوره ای در زمینه راه اندازی و طراحی سایت فروشگاهی نیاز داشتید می توانید با تماس با کارشناسان و مشاورین چیتاسافت صحبت کنید و سوالاتتان را بپرسید تا به صورت رایگان به شما در زمینه موفقیت راهنمایی نمایند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

تازه های طراحی سایت

بهینه سازی وبسایت

دانستی های سایت