سیستم عامل اندرومدا ی مایکروسافت چیزی به جز آینده سیستم عامل ویندوز ۱۰ نیست اما پشت صحنه مایکروسافت چیزی مرتبط با ویندوز ۱۰ موبایل در حال وقوع است.
مایکروسافت با بهروزرسانی فیچر۲ به نوعی نسخه خلاصه شده ویندوز ۱۰ موبایل و سیستم عامل اندروما است که در پلتفرم موبایل مایکروسافت در سال ۲۰۱۸ یا بعدها شکل و شمایل به خود میگیرد.
کدهای هستهای ویندوز ۱۰ موبایل نیز قرار کنار گذاشته شود و این سیستم عامل در آینده بهروزرسانی دریافت نخواهد کرد و ویندوزفونهای قدیمی تا محدوده رداستون ۲ و سطح فیچر۲ پیش میآیند و همان جا ساکن میشوند.
با این همه، بر همگات فاش شده است که مایکروسافت دیگر نیازی به نسخه موبایلی سیستم عامل ویندوز ۱۰ نیازی ندارد.
اما این شرکت با سیستم عامل اندرومدا به دنبال آن است که تجربه همه دستگاههای ویندوز ۱۰ را به شکل یکپارچه درآورد.
مطلب پیشنهادی: تلاش سامسونگ برای اختراع دوباره تلویزیون در عصر همگرایی – قسمت اول
مایکروسافت میخواهد دست به ساخت پلتفرم جهانی بزند و در این بین سیستم عامل اندرومدا تنها راهی که به این مهم منتهی میشود.
سیستم عامل اندرومدا در آینده مقایس و معیار همه دستگاههای ساخت مایکروسافت قرار میگیرد و میتواند در موبایل، دستگاههای پوشیدنی و هر دستگاه دیگری مورد استفاده واقع شود.
از همین رو است که مایکروسافت نیازی نمیبیند که دست به ساخت ساعت هوشمند، گوشی هوشمند، تبلت کامپیوتر مبتنی بر ویندوز ۱۰ بزند چراکه سیستم عامل اندرومدا میآید تا در همه حوزهها و دستگاههای ایفای نقش کند.
مطلب پیشنهادی: چگونه می توان پس از طراحی دوباره سایت از کاهش ترافیک جلوگیری و آن را تنظیم کرد؟
اما قابلیتهای کامپیوتر در این میانه ممکن است دیگر کاربردی در موبایل نداشته باشد زیرا مایکروسافت مصمم به ساخت سیستم عامل خاصی با کارکردهای محدود و مشخص نیست.
سیستم عامل اندرومدا قرار است جای سیستم دسکتاپ قدیم را بگیرد و مایکروسافت هم بنا ندارد تا چنین اشتباهی را دوباره تکرار کند بلکه با اندرومدا مایکروسافت به دنبال رقم زدن آیندهای برای کامپیوتر و ویندوز موبایلی است.
سرفیس فون و سیستم عامل اندرومدا
به احتمال زیاد سرفیس فون نخستین دستگاهی خواهد بود که با سیستم عامل اندرومدا کار میکند.
براساس برخی از گزارشها، اندرومدا نوعی پلتفرم مبتنی بر موبایل است که مایکروسافت در همان ضمن متمرکز بر دیگر دستگاهها نیز هست اما در حال حاضر اندرومدا همان تجربه بهینه شده ویندوز ۱۰ در دستگاههای موبایلی است.
سرفیس فون با ویندوز ۱۰ (نام کد سیستم عامل اندرومدا) کار خواهد کرد نه با ویندوز ۱۰ موبایل.
مایکروسافت ممکن است سرفیس فون را به عنوان یک دستگاه ویندوز ۱۰ موبایل تبلیغ کند چون این شرکت بنا دارد تا به اختصار از آن تحت عنوان ویندوز ۱۰ نام ببرد.
مایکروسافت تاکنون واقعا دست به ساخت پلفترم یونیورسال ویندوز با ویندوز ۱۰ نزده است اما سیستم عامل اندرومدا راهی است که به چشمانداز ویندوز واحد منتهی میشود.
مطلب پیشنهادی: قبل از خرید هاست به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سیستم عامل اندرومدا و برنامههای کاربردی پلتفرم یونیورسال ویندوز جملگی از مؤلفههای قابلیتی به نام OneCore هستند که در نوع ویندوزی مدولار است.
البته نه به این معنی که سرفیس فون یا دستگاه فرم فاکتور موبایلی قادر به راهاندازی برنامههای کاربردی Win32 باشند چون آنها مخصوص کامپیوتر دسکتاپ برای بلاک کردن شبیهسازی هستند و مایکروسافت تصمیم ندارد تا پلتفرمی موبایلی خاصی بسازد چراکه سیستم عامل اندرومدا قرار است همه کارها را به دست بگیرد.
با این همه مایکروسافت به شکل درونسازمانی در حال آزمایش سیستم عامل اندرومدا است و اکنون مراحل تخستین توسعه را پشت سر میگذارد.
عمده خبرهایی که هماکنون در این باره منتشر میشد بر مبنای شایعه است اما تا چندی دیگر بر ما مشخص میشود که سیستم عامل اندرومدا به چه آیینی از سوی مایکروسافت معرفی میشود.
مطلب پیشنهادی: بررسی V30 ال جی- پرچمدار متفاوت کره ای ها
منبع: windowslatest
ممنون از مطالب خوبتون. به سایت کوچک ما هم سر بزنید
ممنون مطلب خوبی بود